Weg naar Geluk

Vanmorgen vond ik onderstaand bericht (in het Engels) en link in mijn mailbox en ik wil het graag met je delen! Het gaat over het vinden van geluk in jezelf, alleen dan kun je pas echt gelukkig zijn. Je vindt het nooit in de buitenwereld, want het geluk dient te resoneren in jezelf. Je kunt je tijdelijk menen gelukkig te voelen door bepaalde omstandigheden, maar als het niet je eigen innerlijk geluk als basis heeft en de omstandigheden zich tegen je keren, sta je met lege handen. Maar er is een weg naar geluk.

Waar je ook gaat, hoe je ook probeert je eigen gevoel van ongelukkig zijn te ontvluchten, je neemt jezelf mee, altijd. Het vinden van innerlijk geluk is de grootste schat die je je maar kunt wensen.

Ik heb al jaren een lijfspreuk: Je gevoel van welbevinden (of geluk) is niet afhankelijk van een ander of van je situatie.

Geniet van het filmpje, het is zo positief en één en al waarheid.

Hieronder het stukje in het Engels met link:

If you can’t find happiness inside yourself, you’ll never find it in the outside world, no matter where you move. Wherever you go, there you are. You take yourself with you. This is the essence of happiness—learning to find inner contentment in any situation.


Link: Road to Happiness

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.