Visie

Alles waar je tegen bent, verzwakt je. Als je geen deel van de oplossing bent, ben je een deel van het probleem. Anoniem

Ik ben overtuigd van de kracht en het zelfhelend vermogen in ieder van ons, zowel wat betreft onze psyche, onze emoties als ons lichaam. Op alle vlakken werkt het zelfhelend vermogen als men daar werkelijk voor kiest. Want… een mens moet wel willen genezen. Dit klinkt misschien vreemd, maar er zijn mensen die niet echt willen genezen. Ze krijgen namelijk aandacht als ze ziek zijn, aandacht waar ze als het ware op deze manier om schreeuwen. Als iemand inziet dat hij of zij op een wel heel ongezonde manier aandacht vraagt en dit ook op een veel gezondere manier kan doen, kan dit het begin zijn van het genezingsproces.

Heb je behoefte aan een gesprek met iemand die onpartijdig is, zit je vast in je relatie, in je baan, zie je het even niet meer zitten, heb je fysieke klachten, ik kan je een belangrijke ruggensteun bieden om weer met hernieuwde kracht verder te kunnen.      Dit doe ik door heel aandachtig naar je te luisteren, door samen met jou blokkades op te sporen, door op zoek te gaan naar je eigen, wijze antwoorden en inzichten, door je te adviseren en eventueel te behandelen met Quantum Touch bij fysieke/emotionele klachten (op afstand mogelijk) en door het geven van adviezen en oefeningen (indien gewenst).