Tarieven

Waarom haast ge u iets te verwijderen dat uw oog pijn doet, terwijl ge wanneer uw ziel door iets aangetast is, de genezing uitstelt tot volgend jaar Horatius

Wil je graag wat extra begeleiding nu je het even nodig hebt? Een luisterend oor en advies waar gewenst zonder oordeel? Op deze pagina kun je lezen over de mogelijkheden van begeleiding met hun tarieven.

Begeleiding via chat

Met deze vorm van begeleiding is het heel prettig dat je je op een rustige plek terug kunt trekken op een door jouw gekozen tijdstip. De chat begeleiding kun je per 5-10-15 minuten etc. aanvragen.

Het tarief per 5 minuten bedraagt €2,50. Als het chatconsult langer dan een kwartier duurt, krijg je 5 minuten gratis erbij.

Klik  hier als je vragen wilt stellen of een afspraak wilt maken. Voor alle consulten en behandelingen tellen de Algemene Voorwaarden lees deze vooraf.

Betaling chatconsult

Je kunt op een veilige manier hieronder je chatconsult betalen. Vergeet niet je e-mailadres in te vullen. Kies uit het keuzemenu het bedrag en klik op betalen. Je komt dan in een menu waar je je betaalwijze uit kunt kiezen.

Totaal: € -

Begeleiding via e-mail

Het voordeel van e-mailbegeleiding is dat je in alle rust je huidige situatie en vragen die je hebt, kunt opschrijven. Je kunt tekst toevoegen en weghalen, je kunt je mail in één keer schrijven, maar daar ook langer overdoen. Hierdoor ben je al bezig met verdieping en kun je tot inzichten komen.

Nadat ik je mail aandachtig heb gelezen zal ik deze met veel betrokkenheid beantwoorden. Ik kan je vragen stellen, zodat je zelf tot bepaalde inzichten kunt komen en je helderheid krijgt in je eigen gedrag of dat van anderen. Ook kan ik een vinger op een zere plek leggen en geef ik, indien gewenst, advies. Met de e-mailbegeleiding kun je ook altijd de mails weer teruglezen en heb je een overzicht van je proces.

Tarief  e-mailconsult

In een e-mailconsult worden één of hooguit twee kernvragen behandeld. Als je meer dan twee kernvragen hebt, zijn  hier meerdere consulten voor nodig. Vragen die voortvloeien uit de kernvragen worden natuurlijk beantwoord.

Een kernvraag(vragen) is het onderwerp ofwel de hulpvraag waar het in je mail in eerste instantie over gaat.

Een e-mailconsult kost  €17,50

Heb je vragen of wil je een consult aanvragen, klik hier

Betaling e-mailconsult

Als ik je  eerste e-mail met je hulpvraag/vragen voor een consult heb ontvangen, krijg je van mij een bevestiging met verdere aanwijzingen. Je kunt het consult via een veilige manier hieronder betalen.

Totaal: € -

Behandeling Quantum Touch op afstand

Via de telefoon (de hulplijn van Helder Inzicht) is ook een behandeling op afstand mogelijk.

Tijdens de behandeling kan ik je bepaalde aanwijzingen geven, bijvoorbeeld om rustig adem te halen. Soms is het ook wenselijk dat je je hand op een bepaalde plek op je lichaam legt. Dit versterkt de behandeling. Je kunt hier meer lezen over een Quantum Touch behandeling.

Je kunt een behandeling aanvragen of je vragen stellen per e-mail (info@fonteforti.com) of via het contactformulier

We kunnen een afspraak maken op de hulplijn van Helder Inzicht. Lees hieronder verder! 

Lees de Algemene Voorwaarden vooraf: Algemene Voorwaarden

Dit in volgende paragraaf verwerken, alleen nog maar per telefoon  een behandeling op afstand. Niet per chat.

Telefonische hulpverlening en behandeling op afstand

Je kunt mij telefonisch bereiken via de site van Helder Inzicht, een spirituele hulplijn waar ik als Life Coach, spiritueel consulent en Quantum Touch behandelaar werkzaam ben. Je kunt hier terecht voor een consult, maar ook voor een behandeling op afstand (Quantum Touch) of beide.

Op bepaalde tijdstippen ben ik online en telefonisch bereikbaar. Via de volgende link van Helder Inzicht is zichtbaar of ik online ben. Beschikbaarheid Helder Inzicht

Het tarief is € 0,90 per minuut(België € 1,50) en je bepaalt zelf hoe lang het gesprek of de behandeling gaat duren. Ben ik niet online en wil je met mij een afspraak maken op Helder Inzicht, dan kun je dit aanvragen via het contactformulier: contactformulier of via e-mail (info@fonteforti.com).

Praktijk

Het is ook mogelijk om naar mijn praktijk te komen als je in de buurt bent. Maar ja, dan moet je wel in Zuid-Frankrijk zijn :-). Mocht dit het geval zijn, je weet maar nooit, neem dan contact met me op en dan kunnen we een afspraak maken!