Hulpverlening

Je ziet Ineke zittend in hoog gras met bergen op de achtergrond

Wie iets echt wil doen, vindt altijd een weg; wie iets niet wil doen, vindt altijd een excuus. CONSTANCE BAKER MOTLEY

 

Als Life Coach, spiritueel consulent en behandelaar Quantum Touch kan ik je op verschillende manieren een krachtige steun in de rug geven. Zowel mentaal, emotioneel als fysiek. ……………………                 Lees verder als je meer wilt weten over mijn hulpverlening!

 

 

Wat is Life Coaching?

Een Life Coach kan je helpen en begeleiden op het gebied van relaties, zoals problemen met een partner of een familielid. Of als je problemen hebt met je werk. Ook op het gebied van rouwverwerking, als je bijvoorbeeld een dierbare verloren hebt, kan een Life Coach je een helpende hand bieden.

Life Coaching kan ook gericht zijn op het ontdekken van je sluimerende talenten, om beter met je emoties om te gaan en om beter te communiceren. Een Life Coach is zeer breed inzetbaar en helpt je je leven in kaart te brengen. Je krijgt als het ware een soort helikopteroverzicht over hoe je leven op het moment van de coaching eruit ziet.

Als Life Coach kan ik je helpen antwoorden te vinden op dringende vragen en helpen je richting en je doelen te bepalen. Als je dat wilt, kan ik je ook adviseren. Met deze vorm van begeleiding kun je je leven op een snelle en doeltreffende manier positief veranderen.

Het resultaat zal duidelijk merkbaar zijn. Dat heb je uiteindelijk allemaal aan jezelf te danken, omdat jij alleen degene bent die voor positieve veranderingen kunt zorgen. Ik kan je daarbij op een bepaald moment een krachtige steun in de rug geven, maar jijzelf zorgt voor de veranderingen in jezelf en in je leven.

Wat is Quantum Touch?

Door verstoring van de energiehuishouding in de mens kunnen er fysieke klachten ontstaan. Quantum Touch is een vorm van energieheling en activeert het zelfhelend vermogen in de mens. Om die reden is degene die behandeld wordt eigenlijk de genezer en niet de behandelaar.

Met behulp van bewuste ademhalingstechnieken gekoppeld aan sturing van de energiestroom in het lichaam wordt dit proces in werking gezet. Hiermee worden heel goede resultaten behaald.

Met Quantum Touch kan ik je ook op afstand behandelen. Tijdens zo’n behandeling heb ik via chat of telefoon contact met je. Indien mogelijk gebruik ik een foto van jou van top tot teen (niet noodzakelijk).

Niet alleen allerlei fysieke, maar ook emotionele klachten kunnen met Quantum Touch worden behandeld.

Als je ongeluk hebt moet je niet vragen:
“Waarom moest mij dit overkomen?”,
tenzij je die vraag ook stelt als je geluk hebt. PHILIP S. BERNSTEIN

Wat is Therapeutic Touch?

Quantum Touch kan ik ook combineren met Therapeutic Touch waar ik een opleiding in heb gevolgd. Therapeutic Touch is ook een vorm van energieheling waarbij het zelfhelend vermogen in de mens wordt geactiveerd en het energieveld in evenwicht wordt gebracht.

Bij Therapeutic Touch worden echter in de energiestroom onbalansen opgespoord waar mee aan de slag wordt gegaan. Dit is bij Quantum Touch niet het geval. Vervolgens wordt er energie gestuurd naar de plek waar de onbalans zich bevindt. Dit wordt niet gecombineerd met de ademhaling zoals bij Quantum Touch. Quantum Touch en Therapeutic Touch vullen elkaar uitstekend aan.

Voor wie wijs is, zijn geluk en ongeluk
als de rechter- en de linkerhand.
Hij gebruikt ze beide. CATHARINA VAN SIËNA

Wat doet een spiritueel consulent?

Meestal verliezen we onszelf in het verleden of worden we weggevoerd naar de toekomst. Als we aandachtig zijn en in direct contact met het huidige ogenblik, verdiept zich ons inzicht in wat er in en om ons heen gebeurt, waardoor we geleidelijk vervuld worden van instemming, vreugde, vrede en liefde. BOEDDHA

Als je het gevoel hebt vast te lopen in je spirituele ontwikkeling en het je niet lukt om te zijn vanuit de harmonie in jezelf, dan is het fijn als je daarover kunt praten. Graag luister ik naar je en geef je advies waar mogelijk en gewenst over het belangrijkste proces in het leven: verbinding en bewustzijn.

Wat zijn alfatechnieken?

Tijdens mijn consulten gebruik ik ook wel alfatechnieken om iemand verder te helpen. Ik heb me hiermee intensief bezig gehouden en weet uit ervaring wat voor positieve veranderingen je hiermee kunt bereiken.

Eén van die technieken is het affirmeren en visualiseren op alfaniveau (dit niveau is de fase van bewustzijn vlak voor je in slaap valt). Je bereikt het alfaniveau door een simpele meditatie. Deze meditatie kan ik je geven als je deze wilt gaan gebruiken.

Als je die meditatie regelmatig doet, leer je je steeds beter te ontspannen, jezelf te helen (zowel mentaal als fysiek), pijnen te verzachten, je doelen bewust te worden etc.

Alfatechnieken worden gebruikt in cursussen, lees hierover meer in de folder of in de Silver Mind Methode

Afbeelding bij hulpverleningsvormen: bergen op de achtergrond met bloemen op de voorgrond

De grootste ontdekking van mijn generatie is dat een mens zijn leven kan veranderen, door zijn gedachten te veranderen. William James (1842-1910)

Kunnen de energetische geneeswijzen en coaching gecombineerd worden?

Een combinatie is zeker mogelijk en kan heel goed zijn. Vooral ook omdat Quantum Touch zorgt voor geestelijke en lichamelijke ontspanning. Juist als je ontspannen bent, kan de coaching een diepere werking hebben. Bovendien werkt Quantum Touch ook helend op emotioneel vlak. Om die reden is Quantum Touch ook een extra ondersteuning van een coachingsconsult.

Aandacht

Veel technieken heb ik gecombineerd en door de tijd heen heb ik mijn eigen techniek ontwikkeld. Zoals je wellicht al hebt begrepen zijn het lang niet alleen de technieken die ik tijdens een heling/consult gebruik.

Vooral ook inzichten die ik krijg en ervaring die ik in mijn leven heb opgedaan spelen een heel belangrijke rol.

En natuurlijk oprechte aandacht die ik geef. Aandacht is één van de meest krachtige, helende factoren! Aandacht is als een helende balsem op een nare en pijnlijke wond!

Wil je meer weten? Neem gerust contact met me op: klik hier.