Het positieve komt naar je toe

Sinds ik het eerste artikel over het kiezen waarnaar je kijkt, je aandacht richten op positieve dingen in het leven heb geplaatst, word ik bijna overstelpt met allerlei opbeurend en mooi nieuws. Hieronder vallen o.a. de link die ik laatst heb geplaatst en de tweede link die ik onder dit artikeltje zet. Het is toch zo bijzonder dat als je je aandacht op iets richt het vanzelf naar je toekomt.

Zo kreeg ik ook in mijn mailbox een bericht van mediterende schoolkinderen in Brazilië, geweldig! En ik ontdekte dat dit artikel kwam uit The Optimist Daily (ook in het Nederlands). Elke dag opbeurend nieuws in je mailbox, dat is nog eens iets heel anders dan het negatieve nieuws waar we dagelijks mee worden overspoeld.
Heel bijzonder dat ik nu zelf zo ruim kan kiezen wat ik op mijn website wil plaatsen. Ik ben een dankbaar mens. O ja, dat wil ik je ook nog even meegeven: wees dankbaar voor al je zegeningen, kijk naar wat je wel hebt, je eigen rijkdom en niet naar het zogenaamde groenere gras van de buurman. Trouwens als je heel goed kijkt, is het niet eens groener, er gaat niets boven je eigen prachtige, creatieve gazon!

De volgende link gaat over de twee wolven in jezelf, ofwel die aardige, liefdevolle stem in jezelf die je steunt, inzichten geeft, geeft om je medemens, van hen houdt of dat krengerige stemmetje dat je naar beneden haalt en de rest van de wereld gelijk ook maar meeneemt op zijn destructieve weg. Aan jou de keuze…

Link: Two wolves inside me

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.